Gisteren gemist: Brighton wil Locadia, Real wint weer eens

19 januari 2018, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 18 januari.

Aubameyang ontbreekt toch in wedstrijdselectie Dortmund

Pierre-Emerick Aubameyang ontbreekt opnieuw in de selectie van Borussia Dortmund voor het duel met Hertha BSC van vrijdag. Volgens technisch directeur Michael Zorc is de aanvaller niet gefocust genoeg om te kunnen spelen, waardoor hij in Dortmund is achtergebleven.

Pelupessy verruilt Heracles voor Sheffield Wednesday

Joey Pelupessy maakt de overstap naar Sheffield Wednesday, dat maakt Heracles donderdagavond bekend via de officiële kanalen. De clubs bereikten woensdag al een akkoord over de middenvelder. Sheffield Wednesday komt uit in het Engelse Championship.

De Jong kijkt uit naar debuut: "Afgelopen periode succesvol"

Jean-Paul de Jong zit vrijdag voor het eerst als hoofdtrainer op de bank tijdens een competitieduel van FC Utrecht. De Domstedelingen beginnen aan de tweede seizoenshelft met een thuiswedstrijd tegen AZ. De opvolger van de naar Ajax vertrokken Erik ten Hag heeft er vertrouwen in.

PSV in gesprek met Brighton over transfer Locadia

Brighton & Hove Albion heeft zich bij PSV gemeld voor Jürgen Locadia. De Eindhovenaren onderhandelen momenteel met de club uit de Premier League over een transfer. De aanvaller is nog in het bezit van een contract tot medio 2020 bij PSV. Volgens diverse Nederlandse media heeft Brighton zo'n zestien miljoen voor Locadia over.

Asensio bezorgt Real Madrid late zege in Copa del Rey

Real Madrid heeft op bezoek bij Leganés een nipte overwinning geboekt. In de heenwedstrijd in de kwartfinale van de Copa del Rey werd het 0-1. Daarmee voorkomt Real een nieuwe tegenvaller nadat de laatste drie wedstrijden niet werden gewonnen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen