Van de Looi treft zoon: "We gunnen elkaar alles, maar zondag niet"

19 januari 2018, 18:52

Willem II - FC Groningen is zondag ook vader tegen zoon. Tom van de Looi (18) staat voor zijn debuut voor Groningen, en treft het Willem II van vader Erwin. "Wedstrijden tegen Groningen zullen voor mij altijd speciaal blijven en dat gevoel is voor komende zondag alleen maar erger."

Erwin van de Looi kent als trainer een verleden bij Groningen. Hij zwaaide de scepter toen de Trots van het Noorden de beker won, de enige prijs uit de clubhistorie. Als zondag zijn zoon met Groningen op bezoek komt, wacht Van de Looi een nieuw mooi moment in zijn carrière.

Van de Looi: "Het zou natuurlijk mooi zijn voor hem als hij hier zijn debuut kan maken. We gunnen elkaar altijd het beste, maar zondag even niet", zegt de keuzeheer op de website van de Tricolores. "Wij gaan namelijk voor de winst en dan is het vervelend voor hem dat hij bij de andere partij zijn."

Faber: "Hij raakt niet in de war"

Het debuut van Tom van de Looi heeft de controlerende middenvelder aan zichzelf te danken. "Hij heeft goede dingen laten zien op de trainingen. Heeft er alles voor over en raakt niet in de war als hij een foutje maakt", licht Ernest Faber toe op de website van Groningen. "Diverse jonge talenten dienen zich aan, behalve in het voetbal ook in houding en gedrag. Tom is goed coachbaar en kan goed vanuit zijn taak spelen, is weerbaar en leert snel. Hij heeft er hard voor gewerkt en verdient een plekje in de basis."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen