Groenendijk verwacht lastig duel, VVV nog zonder Steijn

19 januari 2018, 19:40   Bijgewerkt: 19 januari 2018, 19:58

Het duel tussen ADO Den Haag een VVV-Venlo van zaterdag is het treffen tussen de nummers acht en tien in de Eredivisie. Alfons Groenendijk kijkt na een geslaagd trainingskamp uit naar de competitiehervatting. Hij verwacht een lastige wedstrijd tegen VVV, maar verwacht dat ADO het de bezoekers moeilijk kan maken.

Behalve enkele langdurig geblesseerde spelers kan ADO zaterdag over een fitte selectie beschikken. "VVV heeft fysiek en conditioneel een goede ploeg. Een beetje Duitse invloed ook vind ik. Het is knap om als promovendus zoveel punten te hebben. In uitwedstrijden hebben ze pas één keer verloren. Het is een lastige tegenstander", aldus Groenendijk tegenover ADO TV.

De trainer kijkt desondanks met vertrouwen uit naar de wedstrijd. "In de uitwedstrijd hebben we al laten zien dat we ze kunnen hebben. Op een goede dag kunnen wij het iedereen moeilijk maken. VVV speelt heel stug en degelijk. Het is een tegenstander om rekening mee te houden", besloot hij.

Steijn zit laatste duel schorsing uit

Maurice Steijn moet het duel met ADO vanaf de tribune bekijken. De trainer zit zijn laatste wedstrijd van een schorsing uit en baalt logischerwijs dat hij de competitiehervatting moet missen. "Voor mij is elke wedstrijd belangrijk, maar dit is een wedstrijd in mijn eigen stad, waar ik drie jaar hoofdtrainer ben geweest, heel veel heb meegemaakt. Ja, dat is nu even een extra smetje dat ik uitgerekend bij deze wedstrijd mijn ding niet kan doen", reageert hij op de website van VVV.

Goed nieuws was er wel vanuit de ziekenboeg bij VVV. Danny Post en Romeo Castelen zijn beiden weer fit genoeg om tot de wedstrijdselectie te behoren. Wel geeft Steijn aan dat het tweetal nog niet in de basis zal starten.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen