Officieel: Jürgen Locadia verruilt PSV voor Brighton

19 januari 2018, 21:45   Bijgewerkt: 19 januari 2018, 22:46

Jürgen Locadia vertrekt definitief bij PSV. De Eindhovenaren lieten donderdag al weten in gesprek te zijn met Brighton & Hove Albion over een overgang van de aanvaller. De club meldt vrijdagavond via de officiële kanalen dat de deal rond is.

Bij Brighton zet Locadia zijn handtekening onder een contract dat hem tot medio 2022 aan de club bindt. De nummer zestien van de Premier League doet geen uitspraken over de transfersom, maar stelt wel dat Locadia de duurste speler ooit bij Brighton is.

Locadia speelde vanaf 2010 in de jeugd van PSV. In totaal kwam de 24-jarige aanvaller tot 181 wedstrijden waarin hij 63 keer wist te scoren. Volgens diverse Nederlandse en Engelse media ontvangt PSV rond de zestien miljoen euro voor Locadia. Bij Brighton treft hij landgenoot Davy Pröpper.

Op de website van Brighton laat Manager Chris Hughton weten Locadia al een tijdje te volgen. "Het is geen geheim dat we een type speler zoals hij wilden toevoegen aan onze selectie. Hij is een sterke, explosieve en snelle spits met een neusje voor de goal. Hopelijk gaat hij ook hier door met scoren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen