De Jong: "Punten gezien waar we mee verder kunnen"

19 januari 2018, 23:22   Bijgewerkt: 19 januari 2018, 23:34

Jean-Paul de Jong debuteerde als hoofdtrainer van FC Utrecht met een 1-1 gelijkspel tegen AZ. Hij was blij dat zijn elftal zich wist terug te vechten na een achterstand, maar zag ook nog een aantal verbeterpunten. Aanstaande woensdag wacht alweer de inhaalwedstrijd tegen Feyenoord.

FC Utrecht kwam in eigen huis op achterstand. "Het stemde me tevreden dat ik na de 0-1 zag dat het team een tandje bijzette. We begonnen goed en kregen aardige kansen, daarna werden we slordig en zagen we er niet goed uit in de omschakeling", analyseert De Jong na afloop in gesprek met FOX Sports. "Ik heb een hoop punten gezien waar we mee verder kunnen, maar ook dingen waarvan ik denk: daar kan Feyenoord woensdag gebruik van gaan maken."

De Jong keek dus met een redelijk tevreden gevoel terug op zijn debuut. "Het is goed bevallen. Het is mooi om op deze manier het stadion te betreden. Het is precies zoals je het in je hoofd hebt: een enthousiast publiek dat achter de ploeg staat", reageerde de trainer, die ook nog een update gaf over de blessure van Sander van der Streek. "Hij heeft een lelijke wond op zijn knie en kan hem niet buigen. Hij is de komende dagen een vraagteken."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen