Aubameyang in opspraak: zaalvoetbal in shirt Dembélé

20 januari 2018, 11:27   Bijgewerkt: 20 januari 2018, 13:11

Pierre-Emerick Aubameyang raakt steeds meer in opspraak bij Borussia Dortmund. De Gabonees speelde vrijdag een potje zaalvoetbal, terwijl zijn collega's een punt pakten in Berlijn tegen Hertha BSC (1-1). Aubameyang zat niet in de wedstrijdselectie en moest trainen, omdat hij niet voldoende met de gedachten bij de wedstrijd zou zijn.

Dortmund-trainer Peter Stöger verklaarde deze week dat de plooien glad waren gestreken. De spits was vorige week voor de tweede keer dit seizoen disciplinair gestraft. Toch bleef Aubameyang vrijdag achter in Dortmund en besloot hij de zaal op te zoeken, blijkt uit informatie en beelden van BILD. Saillant detail: Aubameyang droeg een Dortmund-shirt van Ousmane Dembélé, die afgelopen zomer een transfer naar FC Barcelona forceerde.

Dat vervolgens de chef sport van BILD commentaar leverde, accepteerde Aubameyang niet. "Tot 2021 op de tribune zetten en met het tweede mee laten trainen. Dat is het juiste antwoord op de karakterloze Aubameyang", twitterde Michael Makus. Aubameyang: "Bla, bla, bla. De volgende stap is de gevangenis. Jij weet niets. Maak je zorgen om jezelf, niet om mij."

Aubameyang wordt in verband gebracht met een overgang naar Arsenal. Daar moet hij Alexis Sánchez doen vergeten. De Chileen is op weg naar Manchester United.  Arsène Wenger flirtte al openlijk met Aubameyang, tot frustratie van Borussia Dortmund.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen