Ziyech overtuigd van Ajax: "Of we ook kampioen worden? Ja"

20 januari 2018, 13:51

Hakim Ziyech verwacht dat Ajax kampioen wordt. De spelmaker van de Amsterdammers zag in december een stijgende lijn en denkt dat de ploeg dit zondag tegen Feyenoord weer oppakt. Ajax staat halverwege de competitie vijf punten achter op koloper PSV.

"De laatste duels voor de winterstop onder andere tegen koploper PSV zaten we op een niveau dat je van Ajax mag verwachten", zegt Ziyech in De Telegraaf. "Omdat er behoudens een nieuwe linksback weinig is veranderd, denk ik dat we dat niveau direct weer kunnen oppakken tegen Feyenoord. De automatismen zijn niet ineens weg. We zullen er staan. Of we ook kampioen worden? Ja."

Ziyech werkt bij Ajax weer samen met Alfred Schreuder. De twee konden het in hun gezamenlijke tijd bij FC Twente goed met elkaar vinden. "Er is de voetballer en de mens. Weet je als staf hoe een speler qua karakter in elkaar steekt, ken je hem door en door, dan kan je eenvoudiger het maximale rendement uit zo'n speler halen."

De hereniging doet Ziyech goed. "Het geeft een goed gevoel om na onze jaren bij FC Twente weer met elkaar op het veld te staan. Als assistent is Alfred zich niet ineens anders gaan gedragen dan als hoofdtrainer. Wij zijn altijd oprecht en eerlijk tegen elkaar geweest, geven onze mening en zijn niet bang om elkaar op onze fouten te wijzen. Zo iemand heb ik nodig."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen