Prachtgoals helpen machtig Chelsea langs Brighton

20 januari 2018, 15:22

Met Jürgen Locadia op de tribune heeft Brighton & Hove Albion in eigen huis kansloos verloren van Chelsea. De ploeg van Antonio Conte stond al na zes minuten met 0-2 voor en won uiteindelijk met 0-4. Alle doelpunten waren van grote schoonheid.

Brighton pakte dit seizoen nog geen punt tegen clubs uit de topzes van de Premier League en had vanmiddag ook weinig in te brengen tegen Chelsea. De bezoekers speelden de laatste twee competitieduels gelijk, maar waren direct scherp op visite bij de promovendus. Al na zes minuten stond het 0-2 dankzij twee geweldige doelpunten. Eden Hazard knalde na drie minuten de bal keurig in de verre hoek, drie minuten later was Willian het eindstation van een schitterende aanval. Willian, Hazard en Michy Batshuayi combineerden er lustig op los, waarna de Braziliaan de trekker overhaalde.

Vervolgens ging de Chelsea-storm wat liggen en liet ook Brighton zich zien. Davy Pröpper dacht zijn eerste Premier League-goal te maken, maar zag zijn kopbal uiteen spatten op de lat. Waar Brighton er niet in slaagde om te scoren, deed Chelsea dat wel. Hazard omspeelde een kwartier voor tijd de hele defensie om vervolgens de 0-3 te maken, terwijl het slotakkoord op naam van Victor Moses kwam. De vleugelspeler tikte binnen na een prachtige pass van invaller Charly Musonda.

Chelsea komt door de winst op gelijke hoogte met Manchester United, maar heeft wel een duel meer gespeeld. Brighton moet door het verlies verder naar beneden kijken en staat nu zestiende. Hopelijk voor de promovendus kan Locadia de ploeg de komende tijd omhoog helpen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen