Kluivert: "Ik ga voor de beste clubs, bij voorkeur Barcelona"

20 januari 2018, 16:46

Aan ambitie en dromen geen gebrek bij Justin Kluivert, die aan een sterk seizoen bezig is bij Ajax. De pas achttienjarige buitenspeler maakt momenteel naam in de Eredivisie en hoopt in de toekomst voor één van de zes beste clubs ter wereld uit te mogen komen.

In een interview met De Telegraaf gaat hij in op zijn ambities. "M'n eigen top is de wereldtop, ik ga voor één van de zes beste clubs, bij voorkeur FC Barcelona en wil in 2018 m'n debuut in Oranje maken", zegt de buitenspeler. Kluivert kijkt veel naar Cristiano Ronaldo. "Als speler is hij mijn grote voorbeeld, snelheid, intuïtie, kracht, scoren, leven als een prof en altijd bezig met je lichaam. Messi is de betere speler, maar ik lijk meer op Ronaldo."

Uiteraard hoopt de Ajacied zondag een hoofdrol te bekleden in De Klassieker tegen Feyenoord. Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst liet eerder al weten dat de Rotterdammers op hun hoede zijn voor Kluivert. "Vorig seizoen was Justin erg goed tegen ons, toen had hij net een paar duels in het eerste elftal van Ajax achter de rug", zei hij tegen het Algemeen Dagblad. "Nu is hij al veel verder. Justin Kluivert heeft alle kwaliteiten in huis die een buitenspeler in het hedendaagse voetbal moet hebben. We zullen scherp moeten zijn."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen