Buitenland: HSV verliest degradatiekraker, winst Benfica

20 januari 2018, 21:00   Bijgewerkt: 20 januari 2018, 21:08

Hamburger SV heeft de degradatiekraker tegen FC Köln in eigen huis verloren. Het duel eindigde in een 0-2 zege voor de bezoekers. Köln blijft de hekkensluiter in de Bundesliga, maar verkleint het gat met de nummer voorlaatst HSV tot drie punten.

HSV - FC Köln 0-2

Köln kwam na iets minder dan een half uur spelen op voorsprong. Op aangeven van Milos Jojic maakte Simon Terodde de openingstreffer. Beide ploegen kregen daarna goede kansen, maar bij rust stond het nog altijd 0-1. In de tweede helft kwam HSV dieper in de problemen, want na 67 minuten verdubbelde Köln de voorsprong. Terodde tekende voor zijn tweede van de avond. Ook ditmaal fungeerde Jojic als aangever. Daar bleef het uiteindelijk bij waardoor Köln op twaalf punten komt te staan, drie minder dan HSV.

Benfica - Chaves 3-0

De Portugese nummer drie Benfica blijft aansluiting houden bij de top twee na een 3-0 zege op Chaves. De Braziliaan Jonas opende na dertien minuten de score. Zes minuten later verdubbelde Jonas de score. Ook in de tweede helft kwam Chaves er nauwelijks aan te pas. Na 47 minuten werd de eindstand bereikt. De Portugees Pizzi maakte er 3-0 van. Daardoor komt Benfica op 46 punten te staan, één minder dan nummer twee Sporting Portugal. Het verschil met koploper FC Porto bedraagt twee punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen