Gisteren gemist: eerste treffer Sneijder, zege PEC

21 januari 2018, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zaterdag 20 januari.

Sneijder heeft eerste doelpunt voor Al-Gharafa te pakken

Het eerste doelpunt van Wesley Sneijder voor Al-Gharafa is een feit. De aanvallende middenvelder haalde zaterdag voor het eerst succesvol de trekker over in de voetbalcompetitie van Qatar. Mede door de goal van Sneijder won het team met 2-4 van Umm-Salal.

Snelle treffer Mokhtar genoeg voor Zwolse zege op NAC

PEC Zwolle is 2018 goed begonnen door in eigen huis degradatiekandidaat NAC Breda met 1-0 te verslaan. Een vroege goal van Youness Mokhtar was daarvoor genoeg, al in de tweede minuut trof hij doel met een afstandsschot. PEC Zwolle slaagde er niet in om het duel op sloot te gooien en daardoor had NAC zomaar met een puntje weg kunnen gaan, maar uitblinker Diederik Boer redde onder meer vlak voor tijd op de inzet van invaller Paolo Fernandes.

Wenger: "Alexis gaat naar United als wij Mkhitaryan krijgen"

Arsenal en Manchester United wonnen zaterdag hun Premier League-duels, maar na afloop van de wedstrijden ging het al direct over andere zaken. In de Engelse media was de aanstaande transfer van Alexis Sánchez direct weer onderwerp van gesprek. Zowel Arsene Wenger als José Mourinho bevestigde dat de overstap een kwestie van tijd is.

Perfecte hattrick Agüero loodst City langs Newcastle

Vorige week ging Manchester City voor het eerst in dit Premier League-seizoen onderuit, maar zaterdag heeft de koploper weer drie punten gepakt. Promovendus Newcastle United bleek niet opgewassen tegen de dadendrang van Sergio Agüero. De Argentijn maakte een perfecte hattrick, door met het hoofd en met zijn linker- en rechtervoet te scoren: 3-1.

Elleboog Matavz trekt meeste aandacht bij remise Vitesse

Vitesse en sc Heerenveen hebben het publiek zaterdagavond nauwelijks kunnen verwennen. Beide ploegen bleven in een matige wedstrijd steken op een 1-1 gelijkspel. Pelle van Amersfoort maakte met een weergaloze boogbal het eigen doelpunt van Daniel Höegh ongedaan en zorgde voor het hoogtepunt van de wedstrijd. De gastheren mochten op basis van de kansenverhoudingen nog het meeste aanspraak maken op de zege, maar konden niet voorkomen dat een schandalige elleboogstoot van Tim Matavz het meest besproken moment van de wedstrijd was.

Belangrijke uitslagen:

Arsenal - Crystal Palace 4-1

Burnley - Manchester United 0-1

Manchester City - Newcastle United 3-1

Atlético Madrid - Girona 1-1

Las Palmas - Valencia 2-1

Freiburg - RB Leipzig 2-1

Hoffenheim - Bayer Leverkusen 1-4

Roda JC - FC Twente 1-1

ADO Den Haag - VVV-Venlo 1-1

PEC Zwolle - NAC Breda 1-0

Vitesse - sc Heerenveen 1-1

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen