Huntelaar: "De wedstrijden waarvoor je voetballer bent"

21 januari 2018, 10:16

Klaas-Jan Huntelaar staat te popelen om het veld op te gaan voor De Klassieker tegen Feyenoord. De spits van Ajax, die door de absentie van Kasper Dolberg vrijwel zeker in de basis zal staan, weet dat duels met Feyenoord extra bijzonder zijn.

"Dit zijn de wedstrijden waarvoor je voetballer bent", vertelt Huntelaar aan de NOS. Eerder dit seizoen won Ajax met 1-4 bij Feyenoord. Huntelaar maakte de eerste treffer in De Kuip en zocht in duel met Feyenoord-spelers regelmatig de grens op. "Dat hoort erbij. Soms krijg je een tikje en soms deel je er eentje uit."

Overigens vindt Huntelaar het niveau in de Eredivisie niet zo slecht als soms wordt gezegd. "Ik moet zeggen dat je in Nederland ook steeds vaker ziet dat er op resultaat gespeeld wordt. Net als in Duitsland wordt er hier door steeds meer teams op de omschakeling gespeeld", stelt de spits. "Het is hier zeker niet zo slecht als mensen weleens denken. Natuurlijk is de Eredivisie geen Bundesliga, maar het is nou ook weer niet zoveel minder."

Het duel tussen Ajax en Feyenoord begint vanmiddag om 14.30 uur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen