Van Bronckhorst baalt van Jørgensen: "Dan wordt het moeilijk"

21 januari 2018, 18:15

Feyenoord verloor zondag in Amsterdam met 2-0 van Ajax. Daardoor zien de Rotterdammers het gat met Ajax nog verder oplopen. Trainer Giovanni van Bronckhorst baalde dat zijn ploeg de wedstrijd in een paar minuten tijd uit handen gaf.

In de eerste helft kreeg Feyenoord via Steven Berghuis een grote kans op de 0-1. "We speelden compact en gaven we de middenvelders van Ajax nauwelijks de ruimte. Dat hebben we goed gedaan en eigenlijk gaven we geen kans weg. Helaas ging de kans van Berghuis er niet in", zegt Van Bronckhorst op de website van Feyenoord. "We wilden in de tweede helft die manier van spelen voortzetten, maar al snel stonden we 2-0 achter."

Naast de twee tegentreffers in korte tijd kreeg Feyenoord nog een tegenslag te verwerken. Nicolai Jørgensen ontving namelijk zijn tweede gele kaart na een overtreding op Joël Veltman. "Dan weet je dat het heel moeilijk wordt. We wilden de goede lijn van het slot van de eerste seizoenshelft vandaag een vervolg geven, maar dat is niet gelukt", aldus Van Bronckhorst, die voor het inhaalduel met FC Utrecht over Robin van Persie hoopt te beschikken. "Robin is fit. Morgen gaan we zien hoe hij er precies voor staat. Feit is dat we er dan weer als team moeten staan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen