Tagliafico na debuut: "Herinnerde me aan Argentinië"

22 januari 2018, 22:08   Bijgewerkt: 22 januari 2018, 22:24

Nicolás Tagliafico maakte zondag zijn debuut voor Ajax in De Klassieker tegen Feyenoord (2-0 winst). De linksback maakte direct indruk en keek zelf ook tevreden terug op zijn eerste wedstrijd in de Johan Cruijff ArenA. De Argentijn was erg te spreken over de sfeer in het stadion van Ajax.

Tagliafico kwam in de winterstop over van het Argentijnse Independiente. "De euforie, de ambiance. Ik vond het erg mooi. Het herinnerde me, in het begin, aan Argentinië", zegt de verdediger in gesprek met Ajax TV over de supporters in het stadion. "Het is mooi om wedstrijden zo te beleven, dat geeft je iets extra's, meer motivatie. Ik was erg blij en tevreden, ook vanwege de liefde van de fans bij mijn eerste duel."

De periode voor zijn officiële debuut was voor Tagliafico erg onrustig. "Ik wilde spelen: de eerste wedstrijd in het eigen stadion. Het had ook alles voor een grote wedstrijd. Gelukkig hebben we gewonnen", aldus de linksback, die hoopt uit te groeien tot een belangrijke kracht. "Ik moet voorzetten blijven geven. Hopelijk scoor ik zelf ook een keer. Ik wil mijn team altijd helpen, mijn steentje bijdragen. Zowel in verdedigend als in aanvallend opzicht. Gelukkig is dat tijdens de wedstrijd gelukt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen