Liverpool verliest van Swansea bij competitiedebuut Van Dijk

22 januari 2018, 22:43   Bijgewerkt: 22 januari 2018, 22:57

Liverpool heeft maandagavond verrassend puntenverlies geleden in de Premier League. Op bezoek bij Swansea City ging de ploeg van Jürgen Klopp met 1-0 onderuit. Daardoor weet Liverpool geen gelijke tred te houden met Chelsea, dat nu drie punten meer heeft.

Aan de kant van Liverpool maakte Virgil van Dijk zijn competitiedebuut. Ook Georginio Wijnaldum had een basisplaats. Het was echter Swansea City, waar Mike van der Hoorn en Leroy Fer in de basis begonnen, dat vijf minuten voor de rust op voorsprong kwam. Van Dijk speelde daarbij een ongelukkige rol. De verdediger kopte de bal niet goed weg waarna Alfie Mawson op aangeven van Federico Fernandez de 1-0 binnen kon schieten.

Net als in de eerste helft kreeg Liverpool ook na rust de nodige kansen. Zo waren onder anderen Mohammed Salah en Roberto Firmino dichtbij de gelijkmaker, maar het lukte telkens net niet voor de bezoekers. Daardoor lijdt Liverpool een belangrijke nederlaag. De nummer vier heeft nu drie punten achterstand op nummer drie Chelsea. Voor Swansea zijn het drie heel belangrijke punten. De club blijft weliswaar hekkensluiter maar komt in punten gelijk met nummer negentien West Bromwich Albion.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen