Gisteren gemist: Sánchez naar United, Liverpool onderuit

23 januari 2018, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 22 januari.

Nieuw eredivisie-seizoen op 10 augustus van start

De eerste eredivisie-speelronde van seizoen 2018/2019 wordt op 10, 11 en 12 augustus afgewerkt. Dat maakt de KNVB maandag bekend. De strijd om de Johan Cruijff Schaal staat een week eerder op het programma, op zaterdag 4 augustus.

United en Arsenal bevestigen ruildeal Sánchez en Mkhitaryan

Alexis Sánchez maakt de overstap van Arsenal naar Manchester United. De transfer van de aanvaller zat er al een tijdje aan te komen. Henrikh Mkhitaryan bewandelt de omgekeerde weg en tekende maandag zijn verbintenis bij Arsenal.

De Bruyne tekent nieuw megacontract bij City

Manchester City heeft het contract van Kevin De Bruyne opengebroken en verlengd. De Belgisch international, die sinds 2015 bij City speelt, zet zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis die hem tot 2023 aan de Engelse topclub bindt.

Jong Ajax pakt ondanks comeback Cambuur drie punten

Jong Ajax heeft maandagavond een 3-2 zege geboekt op SC Cambuur. De Amsterdammers stonden bij rust met 3-0 voor, maar zagen de bezoekers in de tweede helft terug komen. Het duel tussen Jong AZ en FC Den Bosch eindigde in een 1-1 gelijkspel.

Liverpool verliest van Swansea bij competitiedebuut Van Dijk

Liverpool heeft maandagavond verrassend puntenverlies geleden in de Premier League. Op bezoek bij Swansea City ging de ploeg van Jürgen Klopp met 1-0 onderuit. Daardoor weet Liverpool geen gelijke tred te houden met Chelsea, dat nu drie punten meer heeft.

Belangrijke uitslagen:

Swansea City - Liverpool 1-0

Juventus - Genoa 1-0

Jong AZ - FC Den Bosch 1-1

Jong Ajax - SC Cambuur 3-2

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen