Jensen debuteert eindelijk bij Twente: "Lange rit geweest"

23 januari 2018, 11:11   Bijgewerkt: 23 januari 2018, 11:27

Tijdens de wedstrijd van FC Twente tegen Roda JC van afgelopen weekend stonden de broertjes Frederik en Richard Jensen voor het eerst samen in de basis. Voor de 21-jarige Richard betekende het zijn debuut in de Eredivisie.

In gesprek met Tubantia blikt Jensen terug op zijn debuut. Voor hem een emotioneel moment. "Hiervoor heb ik vijf jaar geleden Finland verlaten, en ben ik op mijn zestiende alleen naar Nederland gegaan. Het is een lange rit geweest, een lange reis voor ons allebei. Zeg maar gerust een strijd. En dat we dit dan samen hebben kunnen doen, dat wij hier nu staan... mooier wordt het voor ons niet. Noem het maar een stukje Finse historie", aldus de verdediger.

Zijn broer Frederik, die een jaar jonger is, speelde op dat moment al anderhalf jaar in het eerste elftal. "Het was best moeilijk om te zien dat Fredrik het zo goed deed, en dat ik maar niet doorbrak. Natuurlijk gun je je broertje alles, maar ik wilde het zelf ook meemaken na al die opofferingen in de afgelopen jaren", is Jensen eerlijk. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen