NAC Breda legt jeugdspeler Reuvers vast tot en met 2021

23 januari 2018, 17:13

NAC Breda heeft jeugdspeler Marwin Reuvers vastgelegd. De 18-jarige middenvelder heeft zijn eerste profcontract getekend dat hem tot medio 2021 in dienst houdt in Brabant. Dat heeft de club via de officiële kanalen bekend gemaakt.

"Marwin heeft zich afgelopen seizoen razendsnel ontwikkeld. In de voorbereiding maakte hij al indruk en dat bleef hij doen bij wedstrijden van NAC O19 en het tweede elftal", aldus technisch directeur Hans Smulder. "Dat was voor ons reden genoeg om vaart te zetten achter het vastleggen van dit talent. Marwin is in korte tijd al de vijfde speler uit eigen jeugd die een langdurig contract ondertekent. Daarmee laat onze jeugdopleiding zien dat het de juiste stappen zet."

Reuvers, die via RKSV BSC naar Breda kwam – waar hij inmiddels een vaste waarde in het tweede elftal is, is ook blij met zijn eerst profcontract dat komende zomer ingaat. "Dit is een lekker gevoel. Nu ben je echt een van de groep. Het is snel gegaan. De rest van dit seizoen wil ik zo vaak mogelijk bij de selectie zitten en hopelijk nog wat minuten maken. Ervaring opdoen is het belangrijkst. Hopelijk kan ik daarna doorgroeien naar een vaste kracht in de basis bij NAC."

 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen