Ayoub heeft zin in 'Feyenoord' maar hekelt 'zandbak'

23 januari 2018, 19:13   Bijgewerkt: 23 januari 2018, 19:56

Het inhaalduel van woensdag tussen FC Utrecht en Feyenoord is voor Yassin Ayoub een bijzondere wedstrijd. De 23-jarige middenvelder staat nu nog op de loonlijst bij de Domstedelingen, maar maakt na dit seizoen de overstap naar de Rotterdammers. Hij heeft veel zin om morgen tegen zijn nieuwe ploeggenoten te spelen.

"Ik heb heel veel zin om tegen Feyenoord te voetballen", vertelt hij voor de camera van FOX Sports. "Ik wil ook heel graag winnen. Daarmee kunnen we laten zien dat FC Utrecht bovenin kan meedraaien." De middenvelder liet onlangs nog weten dat het behalen van Europees voetbal het doel is in dit seizoen. 

Minpunt is voor Ayoub de grasmat die er momenteel in de Galgenwaard ligt. Daarover is hij absoluut niet te spreken. "Voor mijn type voetbal vind ik het helemaal niks. Ik vond het vroeger heel fijn om thuis te spelen omdat we altijd een heel goed veld hadden. Ik weet niet wat er is gebeurd, maar het is een zandbak geworden. Er liggen allemaal polletjes op het veld. Soms denk je dat de bal doorstuitert en de andere keer stopt de bal plotseling. Het is moeilijk in te schatten. Maar het zijn omstandigheden waarmee je moet dealen. Je moet ook goed kunnen spelen op dit veld."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen