Spoorboekje: loting Nations League, Feyenoord naar Utrecht

24 januari 2018, 07:30

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat voor nieuws ons staat te wachten, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 24 januari.

Nieuws

Loting Nations Cup (12.00 uur) 

De loting voor de gloednieuwe Nations League zal vandaag om 12.00 uur plaatsvinden in Lausaane. Namens de KNVB zijn algemeen directeur Eric Gudde en secretaris-generaal Gijs de Jong aanwezig. In de ochtend komt FCUpdate.nl met een uitgebreid artikel waarin de gloednieuwe landencompetitie uitgelegd wordt. Eén ding is zeker: Nederland zit bij de loting in Pot 3 van Divisie A. 

Wedstrijden 

FC Utrecht - Feyenoord (20.00 uur) 

Na het pijnlijke verlies tegen Ajax zal Feyenoord zich woensdagavond moeten herpakken op bezoek bij FC Utrecht. Grote vraag is natuurlijk of Robin van Persie zijn rentree gaat maken in het tricot van de Rotterdammers. De ervaren aanvaller zit in ieder geval bij de wedstrijdselectie. Staat Van Persie niet in de basis, dan is de kans groot dat Dylan Vente aan de aftrap verschijnt in de inhaalwedstrijd. 

Arsenal - Chelsea (21.00uur) 

Een uur later begint in Engeland de kraker tussen Arsenal en Chelsea in het League Cup-toernooi. Het heenduel op Stamford Bridge eindigde in 0-0 en dus ligt het voor vanavond nog behoorlijk open. Sowieso zijn de Londense grootmachten de laatste tijd behoorlijk aan elkaar gewaagd: de drie ontmoetingen van dit seizoen eindigden allemaal in een remise. Vanavond zal er hoe dan ook een winnaar uit de bus moeten komen. 

Voetbal op tv 

19.00 uur: Alavés - Valencia, Ziggo Sport Voetbal, live verslag van het Copa del Rey-duel  

20.00 uur: FC Utrecht - Feyenoord, FOX Sports 1, live verslag van het Eredivisie-duel 

21.00 uur: Arsenal - Chelsea, Ziggo Sport, live verslag van het League Cup-duel 

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen