Wereldgoal Griezmann helpt Atlético niet tegen Sevilla

23 januari 2018, 23:37

Ondanks een prachtige treffer van Antoine Griezmann is het bekeravontuur van Atlético Madrid ten einde gekomen. De formatie uit Madrid verloor in de Copa del Rey vorige week al met 1-2 van Sevilla en is ook in de return ten onder gegaan. Het team van Vincenzo Montella won dinsdag met 3-1.

De supporters hadden hun stoeltje in het Estadio Ramón Sánchez Pizjuán nog amper gevonden toen de eerste treffer van de avond al gemaakt was. Sergio Escudero pegelde al na 25 seconden de 1-0 achter Atlético-keeper Miguel Moya. Sevilla had daardoor al snel de gewenste voorsprong te pakken, maar Antoine Griezmann na twaalf minuten later het perfecte antwoord in huis. Na klaarleggen van Kevin Gameiro pegelde de kleine Fransman het speeltuig van grote afstand in et doel: 1-1. Bij Atlético was Diego Costa vanavond overigens afwezig.

Ondanks dat Atlético daardoor terug in de wedstrijd kwam, ging het onderui in Sevilla. Een rake penalty van Ever Banega betekende kort na de pauze de 2-1 en in de slotfase produceerde Pablo Sarabia ook nog de 3-1 voor Sevilla.

Daardoor heeft Sevilla zich als eerste team geplaatst voor de halve finale van de Copa del Rey.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen