Eerste finaleplaats voor Guardiola: "We zijn zo gelukkig"

23 januari 2018 – Pep Guardiola kan zich opmaken voor zijn eerste eindstrijd als trainer van Manchester City. De oefenmeester plaatste zich dinsdag voor de finale van de League Cup, door over twee duels te sterk te zijn voor Bristol City. Na de 2-3 zege van dinsdagavond liet de Spanjaard weten zeer content te zijn met zijn spelers.

Eerste finaleplaats voor Guardiola: "We zijn zo gelukkig"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

City is dit seizoen op jaagt naar meerdere prijzen en kan eind februari de eerste prijs van het seizoen pakken als het in de finale wint van Arsenal of Chelsea. "We zijn zo blij dat we het gehaald hebben", liet Guardiola na de zege weten. "De hele selectie heeft geholpen om dit te halen. We hebben geweldig gespeeld en hebbend de controle niet verloren. Dit kan ons helpen voor een eventuele Champions League-finale. Ik ben zo blij voor ons."

Het is voor het eerst dat Guardiola met Man City in een finale staat. Dat doet hem echter weinig. "Het draait niet om mij, maar om de club. We proberen een ander niveau te halen dan we in het verleden gedaan hebben. Dat is het belangrijkste voor mij. Prijzen kunnen een goede periode aantonen, maar we zijn nu al content met onze ontwikkeling. Onze eerste zes maanden van het seizoen zijn goed. Dat pakt niemand ons meer af. We willen deze prijs graag winnen, maar zullen met Chelsea of Arsenal een sterk team treffen."

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd