Vente komt eraan: "Ben er klaar voor om me te bewijzen"

24 januari 2018, 10:40

Dylan Vente start woensdagavond weer eens in de basis bij Feyenoord, dat op bezoek gaat bij FC Utrecht. De achttienjarige aanvaller ontwikkelt zich goed in Rotterdam-Zuid en zegt veel te kunnen leren van Robin van Persie.

Tegen Sparta stond Vente voor het eerst in de basis bij Feyenoord. Hij had met een doelpunt een aandeel in de 0-7 overwinning. "Die wedstrijd is misschien wel de mooiste die ik tot nu toe heb gespeeld. Het was mijn basisdebuut in de Eredivisie en dat je dat dan mag bekronen met een doelpunt, is een droom die uitkomt", zegt hij tegen De Telegraaf.

Tegen Manchester City had de aanvaller eerder overigens al wel zijn debuut gemaakt. "Vanaf mijn achtste zat ik voor de buis om naar de Champions League te kijken", blikt hij terug op de 0-4 nederlaag. "En dan mag je zelf debuteren op dat niveau. Ook nog eens tegen Manchester City, wat de absolute Europese top is. Wat een grote gasten waren dat."

Vente maakte in de eerste seizoenshelft 298 minuten in het eerste en hij zinspeelt op meer. "Ik probeer mezelf heel hard te ontwikkelen en in de kijker te spelen op de trainingen en in de wedstrijden van Jong Feyenoord. Ik ben er klaar voor om mezelf te bewijzen en te laten zien wat ik kan." De komst van Van Persie zou hem in de weg kunnen staan, maar Vente probeert vooral van de routinier te leren. "Als je zo'n spits voor je hebt, moet je zorgen dat je veel naar hem kijkt en veel van hem leert, zodat je een betere speler wordt. Daar gaat het voor mij om de komende tijd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen