Deschamps grapt over Nations League: "Simpele loting"

6 september 2018, 12:35

Nederland werd woensdag tijdens de loting voor de UEFA Nations League gekoppeld aan Frankrijk en Duitsland. De Franse bondscoach Didier Deschamps is zeer te spreken over zowel de loting als de opzet van het nieuwe toernooi. 

Na afloop van de loting sprak Deschamps met de Franse pers. "Alles bij elkaar hebben we een eenvoudige loting", begon de bondscoach lachend. "We wisten dat we in dit toernooi twee sterke Europese landen zouden treffen. Dat is het hele idee van de Nations League, we gaan prestigieuze wedstrijden spelen tegen sterke ploegen. Dit is voor alle landen een goede zaak. Het is tegenwoordig moeilijk om telkens tegenstanders voor vriendschappelijke wedstrijden te strikken. Dit gaat een interessante competitie worden."

"Dit zijn veel meer aansprekende duels. Het zal makkelijker zijn om hier volledig op te focussen", zegt Deschamps over de duels met Nederland en Duitsland. "We spelen vier mooie wedstrijden tegen twee landen die we goed kennen. Dit is een goede zaak voor zowel de spelers als de fans", besloot hij. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen