Troupée blijft het liefst bij Utrecht: "Hoop dat ik ga spelen"

25 januari 2018, 07:35   Bijgewerkt: 26 januari 2018, 10:41

Giovanni Troupée hoopt het seizoen af te maken bij FC Utrecht. De rechtsback komt tot dusver weinig aan spelen toe en wordt daarom in verband gebracht met een verhuur. Voor hem zou er belangstelling zijn vanuit het buitenland.

Volgens De Telegraaf staat Troupée op het lijstje van Leeds United uit het Engelse Championship en de Italiaanse clubs Sampdoria, Hellas Verona en Benevento. Deze drie clubs spelen allemaal in de Serie A. Zij zouden de negentienjarige verdediger willen huren. "Ik kan daar geen antwoord op geven. Het enige wat ik kan zeggen is dat ik graag wil voetballen. Ik hoop dat dit bij Utrecht kan", aldus Troupée tegen FCUpdate.nl.

Troupé rekent erop dat hij in de Galgenwaard blijft. "Ik ga daar wel vanuit. Ik wil voetballen, en hoop dat ik hier bij Utrecht ga spelen." De geboren Amsterdammer behoorde vorig seizoen tot de uitblinkers en werd zelfs uitgeroepen tot Speler van het Jaar. Maar dit seizoen moet hij zich schikken in een reserverol. Na een blessure in de voorbereiding raakte Troupée zijn basisplaats kwijt. De vleugelverdediger viel woensdag tegen Feyenoord vroeg in om de geblesseerde Robin van der Meer te vervangen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen