[SPANJE] Spelers steunen Zidane, La Liga blijft bij Ziggo Sport

25 januari 2018, 13:24

Niet alleen in de Eredivisie en Jupiler League gebeurt er veel op de velden, ook in het buitenland is er genoeg nieuws te vinden. FCUpdate zet het belangrijkste nieuws uit Spanje op een rijtje.

- Spelers steunen Zidane

Het is crisis bij Real Madrid: nadat de ploeg al kansloos is voor de Spaanse titel, werd er woensdag in eigen huis (!) onverwacht verloren van laagvlieger Leganés in de Copa del Rey, wat uitschakeling betekende. Toch staan de spelers nog achter trainer Zinédine Zidane: "Ik wil geen grote veranderingen", vertelt aanvoerder Sergio Ramos. "We zitten in een moeilijke tijd, maar we moeten vertrouwen houden." (Marca)

{image[320918][right-half][]}- Bijzondere Barcelona-derby

Na de 1-0 nederlaag bij Espanyol moet FC Barcelona donderdagavond aan de bak in eigen huis in de derby. Trainer Ernesto Valverde verwacht een zware opgave in het bekertoernooi. "Een derby is altijd speciaal voor mij", vertelt hij. "We zijn meer gemotiveerd dan ooit, omdat we de eerste wedstrijd verloren. We werken hard om de stand nog om te draaien." (Persconferentie)

- La Liga blijft bij Ziggo

Voetballiefhebbers kunnen de komende jaren hun hart ophalen bij Ziggo Sport als het gaat om het Spaanse voetbal. De zender is er in geslaagd om ook de komende drie seizoenen La Liga uit te zenden. (Ziggo)

- Roma wil Aleix Vidal

Barcelona krijgt mogelijk de kans om Aleix Vidal te slijten. De rechtsback die in Catalonië amper op die positie aan de bak komt, staat in de belangstelling van het Italiaanse AS Roma. "Hij is een speler die bij Sevilla altijd heel goed was", vertelt technisch directeur Monchi. (ESPN)

- Sevilla jarig

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen