Wijnaldum blij met Willem II: "Leek me de beste optie"

25 januari 2018, 18:00

Willem II haalde in de winterstop Giliano Wijnaldum binnen. De 25-jarige verdediger tekende een contract voor een half jaar bij de Eredivisionist. Het broertje van Liverpool-middenvelder Georginio Wijnaldum kon ook buitenlandse interesse rekenen, maar zag een stap naar Nederland als beste optie. In de tijd dat hij transfervrij was trainde hij dankzij zijn broer mee met het tweede van Liverpool.

Trainer Erwin van de Looi is een oude bekende voor Wijnaldum. "Ik heb prettig met de trainer samengewerkt en het is fijn dat we elkaar weer treffen. Er was ook interesse van buitenlandse clubs, maar Willem II leek me de beste optie. Tijdens het trainingskamp in Portugal heb ik de jongens van de selectie leren kennen en ondertussen word ik door de vele trainingsuren ook steeds fitter. Ik woon ondertussen ook in Tilburg, maar moet de stad nog gaan ontdekken", zegt de verdediger op de website van Willem II.

Wijnaldum debuteerde nog niet voor Willem II. "Zowel verdedigend als aanvallend hoop ik mijn steentje bij te dragen. Ik wil ook graag dat een aanvaller achter míj aan loopt in plaats van andersom. Bovendien moeten we met Willem II zo snel mogelijk weg van de onderste plekken", stelt de verdediger, die hoopt tegen AZ te spelen. "Maar dat is aan de trainer. Ik ben klaar om minuten te maken in ieder geval."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen