Ramselaar: "Ik ben nu niet minder dan vorig seizoen"

25 januari 2018, 21:27   Bijgewerkt: 25 januari 2018, 21:38

Nadat Bart Ramselaar een tijdje op de bank zat bij PSV heeft hij inmiddels weer een basisplaats weten te veroveren. Tegen Heracles Almelo afgelopen weekend was het zijn vijfde basisplek van het seizoen. De middenvelder denkt niet dat hij dit seizoen minder goed is dan het afgelopen jaar.

"Voor de winterstop had ik een fase dat ik niet speelde. In het begin vond ik het als ik inviel niet overtuigend genoeg. Daarna was dat wel zo. Toen mocht ik starten en speelde ik goed", blikt Ramselaar terug in gesprek met FOX Sports. "Voor mij was het toen eigenlijk te vroeg winterstop, maar ik ben blij dat ik die lijn nu voort kan zetten."

Afgelopen seizoen stond Ramselaar in 22 wedstrijden in de basis, waar dat er dit seizoen nog maar vijf waren. "Ik moet zorgen dat ik de rest van dit seizoen wel in de basis sta. Daar ga ik hard voor werken. Ik denk niet dat ik nu minder ben dan vorig seizoen. Soms is het ook gewoon een tactische keuze."

Klagen deed de middenvelder nooit toen hij op de bank moest zitten. "Ik ben een rustige jongen. Ik wil mijn voeten laten spreken en niet mijn mond. Je kunt maar op één manier kampioen worden en dat is wanneer de hele selectie één team is. Als de één niet kan spelen, moet er een ander direct klaarstaan", licht hij toe. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen