Lille en El Ghazi uit Franse beker na verlies tegen Strasbourg

25 januari 2018, 22:50   Bijgewerkt: 25 januari 2018, 22:56

Lille is donderdagavond uitgeschakeld in de Coupe de France. Op bezoek bij Strasbourg ging de nummer achttien van de Ligue 1 met 2-1 onderuit. Anwar El Ghazi begon in de basis, maar wist een nederlaag van zijn ploeg niet te voorkomen.

Lille kwam na iets meer dan een half uur spelen op achterstand tegen Strasbourg. Nuno Da Costa opende de score voor de thuisploeg. Drie minuten na rust was het opnieuw raak voor de nummer tien van de Ligue 1. Dit keer fungeerde Da Costa als aangever en was het Idriss Saadi die scoorde.

Met nog iets meer dan een half uur te gaan tekende Yves Bissouma voor de aansluitingstreffer. Daardoor mocht Lille weer hopen. Kort daarna gaf El Ghazi goed voor op Alonso, maar hij zag zijn schot gekeerd worden. Bissouma kreeg nog een goede kans om zijn tweede te maken, maar ook hij wist niet te scoren. Daardoor is Lille uitgeschakeld in de Coupe de France.