'Gio' wil Jørgensen houden: "Kunnen gekke dingen gebeuren"

26 januari 2018, 16:47

Bij Feyenoord is er de laatste dagen veel te doen om Nicolai Jørgensen. De Deense spits staat in de belangstelling van Newcastle United, maar mag in principe niet vertrekken uit Rotterdam. Trainer Giovanni van Bronckhorst hoopt dat de spits deze winter niet vertrekt, maar is daar niet volledig zeker van. 

Dat heeft de coach vrijdag laten weten op de persconferentie in aanloop naar de wedstrijd tegen ADO Den Haag. "Ik wil het team bij elkaar houden, dat lijkt me duidelijk. Ik wil hem graag behouden voor de club, het is een belangrijke speler. Ik weet dat er contact is, maar niet veel duidelijk hoe of wat. Ik wacht op info van Martin van Geel", zei hij volgens RTV Rijnmond.

Naar verluidt heeft Feyenoord een bod van 14,5 miljoen euro afgewezen. De club lijkt in te zetten op een bedrag van 25 miljoen euro. "Er kunnen gekke dingen gebeuren, dat hebben we in het verleden gezien. Zeker als Engelse clubs zich gaan melden. Afwachten, ook wat er daarna nog mogelijk is voor ons." Volgens de trainer maakt de Deense spits zich niet druk. "Jørgensen is er heel koel onder, hij weet dat Feyenoord beslist wat er gebeurt. Ik kan hem gewoon opstellen zondag, het zit niet in zijn hoofd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen