Labyad draait bij en maakt het seizoen af bij FC Utrecht

26 januari 2018, 15:20

Zakaria Labyad hoopte deze winter een stap naar een club uit de traditionele top-drie te maken, maar dat gaat niet gebeuren. Niet omdat de clubs hem niet willen hebben, maar omdat hijzelf de knoop heeft doorgehakt. De spelmaker van FC Utrecht heeft besloten om het seizoen af te maken bij zijn huidige werkgever.

Dat vertelt de aanvallende middenvelder twee dagen voor het duel met Ajax tegen Omnisport. "Ik blijf bij FC Utrecht. Niks is zeker in het leven, maar ik kan zeggen dat ik bij Utrecht blijf." Dat is opmerkelijk, aangezien hij eerder liet weten graag te willen vertrekken. "Dat heb ik aangegeven, maar dat was niet om een transfer af te dwingen. Ik sprak gewoon mijn ambities uit. De afgelopen dagen heb ik er natuurlijk over nagedacht, maar de kans is 99 procent dat ik bij Utrecht blijf."

Labyad legt uit waarom hij die keuze heeft gemaakt. "De club wil me heel graag behouden", zegt hij. "Ik wil iets terugdoen voor de club en de mensen die mij de kans hebben gegeven. Ook doe ik dit voor de supporters die me altijd hebben gesteund en gek op me zijn."

De Marokkaan heeft in de Domstad nog een verbintenis tot 2020.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen