Twente met zelfde elf tegen PSV, El Hamdaoui op de bank

26 januari 2018, 15:58

Het avontuur van Gertjan Verbeek bij FC Twente begon in november met een sneue 4-3 nederlaag tegen PSV. De winnende goal was nota bene een eigen goal van Twente-verdediger Stefan Thesker. Verbeek hoopt op revanche als de koploper zaterdag naar Enschede komt.

Verbeek zag dat PSV vorige week met 1-2 won bij Heracles dankzij een doelpunt in blessuretijd. Dat kwam hem bekend voor. "PSV is een uitgekookte ploeg", beschrijft Verbeek de opponent op de website van Twente. "Slim en met veel ervaring. PSV kan met weinig inspanningen het maximale resultaat halen en kan het initiatief ook aan de tegenstander laten. Ze kunnen de tegenstander de indruk geven dat je leuk mee kunt voetballen, maar PSV heeft spelers die op basis van hun individuele kwaliteiten wedstrijden beslissen."

Verbeek heeft Danny Holla en Stefan Thesker terug na blessureleed, maar dat duo begint op de bank. Dat geldt ook voor Mounir El Hamdaoui, die voor het eerst deel uitmaakt van de wedstrijdselectie. "We beginnen morgen met dezelfde basiself als tegen Roda (1-1)", geeft Verbeek openheid van zaken. "Stefan komt terug van een blessure en heeft deze week maar twee trainingen meegedaan. Datzelfde geldt voor Danny."

Lees hier wat Cocu verwacht van de wedstrijd in Enschede

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen