Vreven hoopt op steun voor Birighitti, Steijn prijst versterkingen

26 januari 2018, 16:11   Bijgewerkt: 26 januari 2018, 16:49

Het eerste avondje NAC van 2018 is meteen een belangrijke: het duel tussen de twee promovendi, VVV-Venlo en NAC Breda, is vooral voor laatstgenoemde van cruciaal belang. Een overwinning kan de thuisploeg uit de directe gevarenzone halen, terwijl de Limburgers bij een zege naar het linkerrijtje mogen kijken. 

"Ik heb tegen mijn spelers gezegd dat we moeten gaan winnen om uit de problemen te geraken", vertelt trainer Stijn Vreven, die voor het duel geschorst is, op de clubsite. "VVV is echter een pittige kluif, het wordt zeker geen makkelijk avondje. Het is een ploeg die al drie jaar samen speelt en speelt naar hun kwaliteiten. Het wordt een zware dobber, maar we moeten deze wedstrijd winnen."

Daarbij rekent de Belgische oefenmeester op zijn keeper Mark Birighitti. Ondanks dat de Australiër regelmatig fouten maakt, krijgt hij het vertrouwen van Vreven - die door het vertrek van Andries Noppert en de schorsing van Nigel Bertrams ook weinig andere opties heeft. "Mark zit niet in de beste fase van zijn carrière. Dan hebben we twee opties: hem afbranden of hem steunen. Wij kiezen natuurlijk voor het tweede en ik hoop en denk dat onze supporters dat ook doen.

Versterkingen

Waar VVV-Venlo over een blessurevrije selectie beschikt, mist NAC Breda de nodige spelers. Bertrams is nog geschorst, terwijl Olivier Rommens, Menno Koch en Thomas Agyepong zijn nog altijd niet fit genoeg om in actie komen. Wel is die laatste op de weg terug. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen