Faber en Stegeman zijn blij met terugkeer van sterspelers

26 januari 2018, 16:26

De wedstrijd tussen FC Groningen en Heracles Almelo van zaterdagavond staat voornamelijk in het teken van de terugkeer van de steraanvallers van beide ploegen. Bij Groningen keert Mimoun Mahi terug in de basis, bij Heracles is Brandley Kuwas terug.

Groningen met Mahi en Van Weert

Er was deze week veel nieuws te melden over FC Groningen. Bekend werd dat Ernest Faber na dit seizoen vertrekt, terwijl Mahi bekendmaakte dat hij dit seizoen afmaakt in Groningen. Hij staat zaterdag met Van Weert in de basis. Faber hoopt dat zijn team beter voor de dag komt dan tegen Willem II (1-1). "We hebben de wedstrijd van Willem II nog eens doorgenomen en moeten tegen Heracles effectiever met onze kansen omgaan", vindt Faber. "Achterin staat het momenteel prima en morgen moeten we in een thuiswedstrijd verder van de eigen goal af verdedigen. Het is fijn dat Mimoun Mahi weer fit is. Hij is onze beste aanvaller en kan met zijn creativiteit wat forceren."

Stegeman ziet Kuwas terugkeren

Waar Faber bij Groningen weer kan beschikken over Mahi, heeft John Stegeman bij tegenstander Heracles in de persoon van Kuwas ook zijn sterspeler terug. "De terugkeer van Brandley bij de wedstrijdselectie verruimt de mogelijkheden, hij heeft vorig jaar bewezen een heel belangrijke speler voor ons te kunnen zijn. Nu moet hij stap voor stap weer honderd procent wedstrijdfit worden. Voor de rest is er niet zoveel anders ten opzichte van vorige week. We moeten zorgen dat we resultaat gaan halen. Als alles klopt kunnen we het iedere ploeg moeilijk maken, maar als niet alles klopt zijn we niet zo heel goed. FC Groningen en wij kunnen zich met elkaar meten. Hier in Almelo speelden zij goed maar waren wij slagvaardiger."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen