[SPANJE] Simeone moet brommen, blessures bij Real Madrid

26 januari 2018, 17:04   Bijgewerkt: 26 januari 2018, 17:11

Niet alleen in de Eredivisie en Jupiler League gebeurt er veel op de velden, ook in het buitenland is er genoeg nieuws te vinden. FCUpdate zet het belangrijkste nieuws uit Spanje op een rijtje.

- Simeone geschorst

Atlético Madrid-trainer Diego Simeone is voor drie duels geschorst. De oefenmeester werd in het bekerduel met Sevilla naar de tribune gestuurd en moet voor die actie drie duels brommen. De straf valt relatief zwaar uit, omdat het niet de eerste keer is dat de coach formeel gewaarschuwd werd door een arbiter. (Spaanse bond)

- Blessures bij Real Madrid

?Een ongeluk komt nooit alleen en dat geldt zeker voor Real Madrid momenteel. Nadat het in de beker uitgeschakeld werd en ook in de Primera Division slecht gaat, zijn er ook nog eens de nodige blessures in de selectie. Sergio Ramos kampt met een overbelast linker kuitbeen, terwijl middenvelder sco met problemen aan zijn linker heup kampt. Beiden zijn een twijfelgeval voor het duel met Valencia van zaterdag. (Clubsite)

{image[323719][right-half][]}- Complimenten Coutinho

Nadat middenvelder Coutinho zijn officiële debuut maakte namens FC Barcelona, kreeg hij al meteen complimenten van zijn nieuwe teamgenoten. "Zijn kwaliteiten staan buiten kijf, hij heeft het DNA van Barcelona duidelijk in zich", sprak icoon Andrés Iniesta net de 2-0 bekerzege op Espanyol. (Spaanse media)?

- Ongeregeldheden na derby?

De gemoederen in de kwartfinale van de Copa del Rey liepen 'the day after' flink op. Nadat Gerard Piqué zich openlijk negatief uitliet over de wijze waarop Espanyol de eerste overwinning van een week eerder vierde ("Het leek alsof ze dachten dat ze er al waren), kwam vervolgens de kleinere club van Catalonië aan het woord. Zij lieten in een statement weten zich te willen distantiëren van de uitspraken van de Barca-spelers. (Clubsites)

- Afscheid van Mascherano?

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen