NAC Breda slaat toe en huurt Sadiq van AS Roma

27 januari 2018, 10:14

NAC Breda heeft op de transfermarkt wederom toegeslagen door een talent van een topclub te binden. De Noord-Brabanders hebben al een samenwerking met Manchester City, maar huren nu ook Umar Sadiq van de Italiaanse topploeg AS Roma. In eerste instantie blijft hij een halfjaar, maar de mogelijkheid bestaat dat de verhuurperiode met een jaar verlengd wordt tot de zomer van 2019.

Sadiq is een twintigjarige aanvaller, die voor Nigeria al actief is geweest als jeugdinternational op de voorbije Olympische Spelen, waar hij een groot aandeel had in de bronzen plak.Hij maakte al in zes wedstrijden van de Romeinen zijn opwachting en scoorde daarin twee keer. Ook mocht hij op huurbasis al minuten maken voor Bologna en Torino.

"In deze winterse transferperiode wilden wij scorend vermogen toevoegen en de concurrentie voorin flink vergroten. Dat is met de komst van Umar en Mitchell (te Vrede, red.) goed gelukt", vertelt technisch directeur Hans Smulders op de clubwebsite. "Sadiq is een zeer talentvolle speler die al minuten heeft gemaakt in een topcompetitie. In zijn zoektocht naar meer speelminuten moet hij nu de concurrentie aangaan met de andere spitsen in onze selectie."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen