Ronaldo ontkent crisis bij Real, dat zaterdag Isco en Ramos mist

27 januari 2018, 12:45

Real Madrid is momenteel de regerend Spaans, Europees en wereldkampioen, maar toch is er sprake van een crisis. In de Copa del Rey was Leganés te sterk en in de competitie heeft Barcelona een gigantische voorsprong. Cristiano Ronaldo bewaart de rust.

"Er is geen probleem, maar het is wel erg teleurstellend", stelt de Portugees. "We zullen nooit opgeven, maar het wordt heel, heel erg moeilijk. Maar het is nog vroeg. Als we de Champions League winnen, zullen mensen aan het einde van het seizoen misschien alsnog zeggen dat het een geweldig jaar was."

Volgens Marca is Ronaldo niet van plan om Real Madrid - juist nu tijdens een sportief zware periode - zomaar achter te laten. De dag na de bekernederlaag zou hij zijn ploeggenoten hebben aangemoedigd door bekend te maken in Madrid te blijven.

Het is voor hem te hopen dat het als effect heeft, dat Real zaterdag beter voor de dag komt, want het zal nodig zijn om te winnen op bezoek bij Valencia. Dat zal wel moeten zonder Isco en Sergio Ramos, zo bevestigt de Koninklijke op haar website. Wel keren ten opzichte van het midweeks bekerduel Marcelo, Toni Kroos, Gareth Bale en dus Ronaldo terug.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen