Bijlow: "De beleving als supporter mis ik soms een beetje"

27 januari 2018, 16:24

Door het vertrek van Kenneth Vermeer naar Club Brugge is Justin Bijlow een stukje dichter bij een basisplaats. Feyenoord lijkt vooralsnog geen vervanger aan te trekken en dus mag hij voorlopig op de bank plaatsnemen achter eerste doelman Brad Jones.

Begin dit seizoen waren Vermeer en Jones beiden geblesseerd en mocht Bijlow zijn debuut maken. "Bij de opkomst heb ik even naar mijn familie gezwaaid, maar verder was ik er niet mee bezig wat er op de tribunes gebeurde", vertelt de doelman tegenover Feyenoord Magazine. "Ik weet nog wel dat ik werd toegejuicht door de supporters toen ik richting het doel liep, dat was een mooi moment. Als het spel stil lag, keek ik wel even om mee heen naar de tribunes, maar ik heb me toen vooral helemaal op mijn eigen spel geconcentreerd."

Bijlow is het gewoon om als supporter op de tribune te zitten tijdens duels van de Rotterdammers, maar die emoties staan nu toch vaak uit tijdens de wedstrijden. "De echte beleving als supporter mis ik soms een beetje, maar aan de andere kant is het altijd mijn droom geweest om zelf op het veld te staan. Dat is uiteindelijk ook het mooiste."

"Op de reservebank zit ik soms een beetje als een supporter naar de wedstrijd te kijken", vervolgt Bijlow. "Vorig seizoen had ik bijvoorbeeld een paar momenten dat ik echt met spanning op de bank zat vanwege het verloop van de wedstrijd. Er bestaat een video van de uitwedstrijd tegen Vitesse, waarin je mij vanaf de bank op en neer ziet springen omdat niet duidelijk is of de kopbal van Nicolai Jørgensen over de lijn is geweest of niet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen