Cocu kritisch na zege: "Dat doen we gewoon niet goed"

27 januari 2018, 23:02   Bijgewerkt: 27 januari 2018, 23:17

Phillip Cocu zag PSV een zakelijke 0-2 overwinning boeken op bezoek bij FC Twente. Sprankelend was het allemaal niet bij de koploper van de Eredivisie. De trainer van de Eindhovenaren baalde vooral van het aantal niet benutte kansen.

Cocu stelde na afloop dat de uitslag hoger op had kunnen lopen in Enschede. "We hebben een behoorlijk aantal kansen onbenut gelaten", zegt de trainer in gesprek met FOX Sports. "Daardoor blijft het lange tijd een wedstrijd tot je vlak voor tijd die tweede maakt. Dat doen we gewoon niet goed. Het eerste half uur spelen we uitstekend voetbal en krijgen we genoeg mogelijkheden."

Het is niet voor het eerst dat PSV moeite lijkt te hebben met afronden. "Dat sluipt op een gegeven moment wel in de ploeg. We kregen hem zelfs niet tussen de palen toen de keeper er al uit was", aldus Cocu, die ook nog zijn mening gaf over de beoogde nieuwe bondscoach Ronald Koeman. "Dat lijkt me een prima keuze. Het is een coach met veel ervaring die ook in het buitenland heeft gewerkt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen