Faber na gelijkspel: "Dit was het verkeerde soort spektakel"

27 januari 2018, 23:44   Bijgewerkt: 27 januari 2018, 23:49

FC Groningen speelde zaterdagavond met 3-3 gelijk tegen Heracles Almelo. De ploeg van Ernest Faber stond bij rust nog met 3-1 voor, maar gaf het in de tweede helft volledig uit handen. De trainer was na afloop dan ook niet echt blij met een punt.

"De 3-3 uitslag is voor ons zeer teleurstellend. We speelden een prima eerste helft waarin we terecht op voorsprong kwamen", begint Faber op de website van FC Groningen. "Tijdens de pauze hebben we nogmaals de afspraken aangehaald en was er nog niks aan de hand. Zij gingen één op één spelen waardoor er nog meer ruimte voor ons kwam achter de verdediging. Toch sloop er bij ons na rust angst in de ploeg en gingen we te veel achteruit lopen. Ik weet niet waar dat vandaan kwam."

Voor de neutrale toeschouwer was het een leuk duel, maar bij Faber overheerste vooral het gevoel dat er meer in had gezeten. "We hebben nog aanvallend gewisseld na en hadden ook nog kunnen winnen. Het is zeer teleurstellend dat we hier uiteindelijk maar met een punt van het veld stappen. Als je bij rust met 3-1 voor staat, moet je het uitspelen. Het was een wedstrijd met veel spektakel, maar wel het verkeerde spektakel", besloot hij. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen