Stegeman blij met comeback: "Heb me geërgerd aan ons spel"

27 januari 2018, 23:55

John Stegeman zag zaterdagavond hoe Heracles Almelo zich bij FC Groningen van een 3-1 achterstand terug wist te vechten tot 3-3. De trainer was niet te spreken over hoe zijn ploeg zich voor rust opstelde, maar was daardoor tes te blijer met de knappe comeback.

FC Groningen scoorde drie minuten voor rust twee keer, waardoor de ploeg met een 3-1 voorsprong de rust in ging. "Ik heb me de eerste helft kapot geërgerd over het spel van onze kant. We maakten ongelooflijk veel fouten en geven de wedstrijd in korte tijd eigenlijk weg. Dan ontplof je en kom je in de rust tot bedaren", blikt Stegeman terug op de website van FC Groningen. 

"Na rust zijn we wat opportunistischer gaan spelen en hebben we met twee wissels het voetbal enigszins aangepast", vervolgt de trainer, die hoopt de lijn van de tweede helft door te kunnen trekken. "Ik ben tevreden hoe we ons in de tweede helft hebben opgericht en heb een strijdbaar Heracles gezien. Dat wil ik de volgende keer graag negentig minuten zien zodat we ook een keer gaan winnen, maar vanavond ben ik blij met het punt."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen