Gisteren gemist: PSV wint moeizaam, verrassingen in FA Cup

28 januari 2018, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zaterdag 27 januari.

Real herpakt zich na bekerblamage met zege op Valencia

Na de uitschakeling in de Copa del Rey deze week heeft Real Madrid zich goed weten te herpakken. Op bezoek bij Valencia werd een zeer belangrijke 1-4 overwinning geboekt. Real blijft op de vierde plek staan, maar verkleint het gat met nummer drie Valencia tot twee punten.

AS Monaco betaalt miljoenen voor zestienjarige Pellegri

AS Monaco heeft de komst van Pietro Pellegri bekend gemaakt. De zestienjarige Italiaan komt over van Genoa. Monaco legt maar liefst 25 miljoen euro voor de aanvaller neer. Daarmee onttroont Pellegri Alexandre Pato als de duurste zestienjarige voetballer aller tijden.

PSV wint voor de tweede week op rij moeizaam in Overijssel

Na de last-minute overwinning op Heracles Almelo van vorige week is PSV er opnieuw in geslaagd een lastige wedstrijd in Twente te winnen. FC Twente was één helft erg slecht en één helft beter dan de Eindhovenaren, die moesten vrezen voor puntverlies. Dankzij een uitblinkende Jeroen Zoet en een laat bevrijdend doelpunt van Santiago Arias wist PSV alsnog met een 0-2 overwinning naar huis te gaan. De ploeg van Philip Cocu kan nu onderuitgezakt kijken wat nummer twee Ajax morgen doet op bezoek bij angstgegner FC Utrecht.

Prachtgoals Linssen en Mount doen Zwolle thuis de das om

Vitesse heeft op bezoek bij PEC Zwolle uitstekende zaken gedaan door met 1-2 te winnen in de hoofdstad van Overijssel. Bryan Linssen en Mason Mount bezorgden de Arnhemmers de zege door op prachtige wijze te scoren. Zwolle deed tussendoor via Younes Namli nog wat terug en kwam vlak voor het einde nog bijna op 2-2 via Stef Nijland die de paal raakte en een bal van de lijn gehaald zag worden. Door de overwinning heeft Vitesse het verschil in punten met PEC teruggebracht tot vijf punten.

Liverpool uit FA Cup na veelbewogen duel op Anfield

Liverpool is zaterdagavond uitgeschakeld in het FA Cup-toernooi. Op Anfield verloor de ploeg van Jürgen Klopp met 2-3 van West Bromwich Albion. De beslissingen van de videoscheidsrechter zorgden tijdens en na afloop van het duel voor de nodige discussies.

Belangrijke uitslagen:

Newport County - Tottenham Hotspur 1-1

Liverpool - West Bromwich Albion 2-3

Chievo - Juventus 0-2

Valencia - Real Madrid 1-4

Bayern München - Hoffenheim 5-2

Borussia Dortmund - Freibrug 2-2

VfB Stuttgart - Schalke 04 0-2

PSG - Montpellier 4-0

FC Groningen - Heracles 3-3

FC Twente - PSV 0-2

PEC Zwolle - Vitesse 1-2

NAC Breda - VVV-Venlo 0-1

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen