Kluivert over concurrentie: "Dat was vroeger niet anders"

28 januari 2018, 10:07

Justin Kluivert ziet het als een compliment dat Ajax zijn concurrent Amin Younes heeft laten vertrekken naar Napoli. "Eerst kom je als jonge speler en ontwikkel je goed, waarbij wisselvalligheid wel hoort. Maar ik heb laten zien dat ik in de basis hoort", aldus het talent.

Het geeft Kluivert een lekker gevoel dat hij de concurrentie heeft verslagen. Voorlopig in elk geval: "Er zal wel weer een nieuwe concurrent komen", weet Kluivert tegenover de NOS. "Dat was in de jeugd niet anders, dan zul je moeten blijven strijden voor je plekje."

Ook bij blessures en schorsingen kan er een probleem ontstaan. En laat Kluivert tegen Feyenoord nou net een tik hebben gekregen. "Maar dat gaat goed, hoor. Ik heb volledig getraind en eigenlijk geen last gehad. Ik heb het er goed uitgelopen", stelt hij gerust.

Dus zal hij tegen FC Utrecht 'gewoon' van de partij zijn zondagmiddag. "We hebben het daar altijd moeilijk. Het publiek staat, zeker tegen Ajax, extra achter ze. Ook nog eens een slecht veld, maar dat hoort er allemaal bij."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen