Fraser over wereldgoals bij Vitesse: "Die van Linssen het mooist"

28 januari 2018, 09:29   Bijgewerkt: 28 januari 2018, 09:34

Henk Fraser was zeer tevreden over de zege van Vitesse op bezoek bij PEC Zwolle (1-2). Niet alleen kon zijn ploeg drie punten bijschrijven, ook maakte het twee prachtdoelpunten. "Maar we hadden de wedstrijd in de eerste helft al moeten beslissen", tekende de oefenmeester ook een kritische kanttekening.

"Als je dat niet doet, dan weet je dat er tegen een goede ploeg ook een fase komt dat zij kansen gaan krijgen", wist Fraser tegenover FOX Sports. "Maar we hebben meer afgedwongen dan voorheen weleens. De energie was er. Tegen een goede ploeg is deze overwinning veel waard."

Bovendien genoot de coach van twee Arnhemse prachtgoals. Eerst Bryan Linssen die na een mooie aanname de bal binnenschoot en vervolgens Mason Mount met een heerlijke vrije trap. "De eerste goal vond ik dan toch het mooist. Een waanzinnige aanname en schitterend afgemaakt." Toch had Fraser ook mooie woorden voor de vrije trap van Mount, die Diederik Boer in de verre hoek verraste uit een vrije trap vanaf de zijkant van het veld. "Hij zegt dat hij het bewust deed en hij liegt nooit", lachte de Vitesse-trainer. "Maar Mason is een slim mannetje. Hij weet wat hij doet."

Naast het feit dat Vitesse het duel eerder had moeten beslissen, was er volgens Fraser nog een verbeterpunt bij zijn ploeg. Ditmaal juist in de eindfase: "We hadden geen druk meer op de bal en we liepen te veel achteruit", besloot hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen