Ten Hag niet tevreden: "Bij Ajax moet je altijd winnen"

28 januari 2018, 15:21

Erik ten Hag had het gevoel dat Ajax kon winnen in Utrecht (0-0). Volgens de oefenmeester werd zijn ploeg steeds sterker in de Domstad. "Maar we hebben het David Jensen te weinig moeilijk gemaakt", aldus de coach van Ajax.

Ontevreden over het spel was de trainer na het duel eigenlijk niet eens. "Maar uiteindelijk gaat het om winnen", wist hij tegenover FOX Sports. "En dat hebben we niet gedaan. Naar mate de wedstrijd vorderde, werden we wel dominanter. Maar we hebben Jensen te weinig in de problemen gebracht. Het ontbrak aan daadkracht en finesse vandaag."

Omdat Ten Hag een steeds beter Ajax zag, besloot de coach helemaal niet te wisselen tijdens het duel. "Je moet je afvragen, wordt het daar beter van? Ik vond dat de spelers het goed deden. Siem de Jong heet wel bewezen een doelpunt te kunnen maken, maar Donny van de Beek en Hakim Ziyech ook."

Dat lukte hen echter niet en ook de andere negen Ajacieden kwamen niet tot scoren tegen Utrecht. Dus is de achterstand met PSV in de Eredivisie gegroeid tot zeven punten. Ten Hag: "Met Ajax moet je elke wedstrijd winnen, dat we hebben niet gedaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen