FC Volendam in 'saai' doelpuntenfestijn langs Go Ahead Eagles

28 januari 2018, 16:32

FC Volendam heeft in een krankzinnig duel afgerekend met Go Ahead Eagles. De thuisploeg kreeg drie goals (!) op rij tegen én maakte een krankzinnig eigen doelpunt via Ties Evers, maar won uiteindelijk wel in de Jupiler League-wedstrijd: 4-3. En dat had FC Volendam-speler Kees Kwakman, hij deed overigens niet mee, al voorspeld. 

En eigenlijk had het er alle schijn van dat het heel makkelijk zou gaan voor de Volendammers. Nadat Kevin Visser eerst nog naliet om zijn ploeg op voorsprong te schieten na twaalf minuten, maakte hij zijn fout na 25 minuten spelen meer dan goed. Na een dieptepass van Erik Schouten rondde hij heerlijk af. Toen Enzo Stroo vijf minuten later de tweede maakte van de thuisploeg, leek het een eenzijdige middag te worden.

Niets bleek echter minder waar. Sam Hendriks gaf namelijk uit het niets Go Ahead Eagles weer de kans om aan te haken met een raak schot. En toen Evers - nadat diezelfde Hendriks overigens een enorme kans al had gemist - een ridicule eigen goal maakte na de pauze, was het duel weer in evenwicht: 2-2.

Via Stefano Beltrame werd het vervolgens op prachtige wijze zelfs 2-3, maar een goed vervolg aan de 3-1 zege op MVV gaf de formatie van Jan van Staa uiteindelijk niet. Rodney Antwi liep een kwartier voor tijd de gelijkmaker binnen, waarna Stroo het toch al zo bijzondere script een bizar einde gaf. Hij kopte de uiteindelijk winnende 4-3 binnen.

Daarbij zag Go Ahead-keeper Sonny Stevens er overigens niet helemaal lekker uit. En daarmee werden de voorspellingen van Kwakman eerde deze middag op Twitter werkelijkheid. Al was het eigenlijk geen seconde saai in Noord-Holland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen