Chelsea zonder problemen langs Newcastle United in de FA Cup

28 januari 2018, 16:43

Chelsea heeft zonder al te veel grote problemen de volgende ronde van de FA Cup bereikt. In de vierde ronde had het zondagmiddag dankzij aanvaller Michy Batshuayi en Marcos Alonso geen kind aan Newcastle United: 3-0.

Nadat Chelsea wat heel voorzichtige speldenprikjes had uitgedeeld aan Newcastle via een vrije trap van de Belg Eden Hazard en een kopballetje van Alonso, moest het publiek op Stamford Bridge uiteindelijk een half uur wachten op de eerste treffer van de middag. Na een mooie pass van Pedro, die Alonso aanspeelde, kon Batshuayi de bal vrij binnenschieten, nadat Alonso de bal op het laatste moment nog breed speelde.

{image[323785][right-half][]}Hoewel het veldspel niet overhield en de 36-jarige Willy Caballero een paar keer gedwongen werd tot een redding, was het wederom  Batshuayi die tien minuten na de rust scoorde. Uit een counter kreeg hij een pass van Hazard en via het been van Jamaal Lascelles schoot hij vervolgens binnen.

Daarmee was het duel gespeeld en nadat Alonso uit een vrije trap Chelsea's derde maakte begon ook het grote wisselen bij de thuisploeg. Binnen tien minuten mochten Hazard, N'Golo Kanté en Pedro verder vanaf de bank toezien hoe Chelsea zich zonder problemen naar de de volgende ronde de FA Cup had gespeeld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen