Atlético Madrid zet punt achter teleurstellende reeks

28 januari 2018, 18:49

Atlético Madrid heeft zondag een teleurstellende reeks beëindigd. Met moeite werd laagvlieger Las Palmas geklopt in Wanda Metropolitano (3-0). De drie doelpunten vielen allemaal in het laatste half uur van de wedstrijd.

De ploeg van Diego Simeone werd uitgeschakeld in de Copa del Rey door Sevilla en speelde in La Liga gelijk tegen Girona. Ook tegen Las Palmas, de nummer negentien van Spanje, ging het moeizaam. In de eerste helft zorgde Antoine Griezmann voor een van de weinige hoogtepunten. Met een hakje was hij dichtbij de 1-0 voor Atlético.

Voor de Fransman was het na rust alsnog raak. Hij rondde een rush af. Daarmee was de druk van de ketel en liep de thuisploeg verder uit via Fernando Torres en Thomas. Atlético Madrid staat door de overwinning acht punten achter op koploper FC Barcelona, maar spelen de Catalanen zondagavond nog tegen Alaves.