Van Persie warm ontvangen: "Dit was een kippenvelmomentje"

28 januari 2018, 19:20

Net als tegen FC Utrecht speelde Robin van Persie zondag in het duel met ADO Den Haag (3-1) tien minuten mee. De teruggekeerde Rotterdammer werd getrakteerd op een warm applaus. "Het was wederom een mooie ontvangst, dit was wel een kippenvelmomentje."

"Ik heb een wedstrijd of zes, zevenhonderd gespeeld, maar dit is wel heel speciaal", zegt Van Persie tegen FOX Sports. "Een paar jaar geleden heb ik met Oranje hier ook gespeeld. Dat is leuk, maar dit geeft een extra mooi gevoel. Het voelt ook weer vertrouwd."

Van Persie wordt langzaam gebracht bij Feyenoord. "Ik heb twee keer tien minuten gespeeld, en vijf trainingen achter de rug. Het gaat zo prima. We doen het stap voor stap, tegelijkertijd geniet ik ervan. Van iedere training en minuut."

Waar Van Persie naar Feyenoord kwam, is de kans op een vertrek van Nicolai Jørgensen goed mogelijk.  De spits staat in belangstelling van Newcastle United. De twee spraken met elkaar over de Premier League. "Het is wel zo netjes om het onder ons te houden. Ik gun hem het allerbeste. Hij is een fantastisch, goede speler. Als hij blijft, gaan we samen genieten", aldus RvP.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen