Van de Looi toont begrip voor spreekkoren aan zijn adres

28 januari 2018, 19:42

Het publiek van Willem II keerde zich zondag tegen hun eigen trainer Erwin van de Looi. "Erwin, rot op", klonk het tegen AZ van de tribunes. Van de Looi maakte deze week bekend na dit seizoen te vertrekken bij de Tilburgers.

Van de Looi toont begrijpt de spreekkoren aan zijn adres. "Als een trainer vier dagen eerder bekend maakt dat hij weggaat na dit seizoen en we spelen dan zo'n wedstrijd, dan heb ik daar best begrip voor", zegt Van de Looi volgens het Algemeen Dagblad. "Maar ik wil de mensen wel vragen om donderdag weer vol achter de ploeg te gaan staan als we tegen Roda JC spelen. Dat hebben we nodig."

Met de wissel Thom Haye voor Bartholomew Ogbeche kreeg Van de Looi de hoon ook over zich heen. Daarmee bracht de trainer een verdediger voor een aanvaller, terwijl Willem II tegen een 0-2 achterstand aankeek. "Ogbeche kwam in de winterstop terug van een hamstringblessure en we hebben hem klaargestoomd voor de wedstrijd tegen FC Groningen van vorige week. Maar hij zit op het randje."

Omdat Willem II geen kans had tegen AZ, haald Van de Looi Ogbeche naar de kant. "Toen het vandaag na een uur  duidelijk was dat er weinig meer te halen was voor ons tegen AZ, heb ik hem gewisseld. Zodat hij heel bleef en dat is belangrijk met het oog op de belangrijke wedstrijden die eraan komen. Donderdag spelen we voor de beker tegen Roda JC, zondag gaan we op bezoek bij Sparta."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen